Bericht van Sinterklaas

      Reacties uitgeschakeld voor Bericht van Sinterklaas

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het alweer zover. De sint en zijn pieten komen komende zondag aan in Purmerend! Maar we hebben goed nieuws. Afgelopen week hebben wij een bericht ontvangen van Sinterklaas. Ze komen namelijk volgende week op bezoek bij onze zwemmers in het Leeghwaterbad.

Beste zwemmers van WZ&PC Purmerend,

Het duurt misschien nog even….
Maar ik ben heel blij dat ik weer een zwemfeest mag geven!
Vrijdag 22 november is de dag,
Dat ik bij jullie op bezoek komen mag!

Een echt zwemfeest zal het zijn,
Dat vinden piet en ik erg fijn.
Ik kom dan samen met mijn pieten,
En wat zullen wij daar met z’n allen van gaan genieten.

Wij gaan nu weer verder varen,
Anders duurt het nog jaren.
Tot volgende week in het zwembad.
Dan zien wij jullie in het sportbad!

Groeten van Sint en Piet