Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een individuele sport. Tijdens de wedstrijden probeer je jouw eigen tijden te verbeteren om steeds sneller te worden. Om sneller te
worden moet er natuurlijk getraind worden en de training bestaan uit: techniektrainingen en conditietrainingen.

Ook zwem je bij WZ&PC Purmerend als team, in de competitie, WZ&PC Purmerend heeft een sterk team dat uitkomt in de A klasse van het Nederlandse zwemmen. Ons succes rust op 2 sleutelwoorden: Plezier en training.

Hoe word je lid?

Om lid te worden stuur je een mail naar zwemcommissie@wzpc.nl. Zij nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak voor een proefles. Daarna kan er een inschrijfformulier worden ingevuld.

wedstrijdzwemmen

Foto: © Bregje van Schöll

Trainen:

Om het hoogste te bereiken dient er hard getraind te worden. Snel zwemmen lijkt eenvoudig maar je hebt er een goede techniek, conditie, doorzettingsvermogen en concentratie voor nodig. Daarom heeft WZ&PC Purmerend voor elke leeftijdsgroep enthousiaste gediplomeerde trainers die van jongs af aan de begeleiding geven om het ultieme doel te bereiken.

Contacten:

Zwemcommissie

Wedstrijdsecretariaat:

Plezier: 

Zoals we allemaal weten is hard trainen alleen niet genoeg, plezier is de andere belangrijke sleutel tot succes. Wedstrijden zijn dan ook altijd een gezellige happening, waar zwemmers van de eigen club en andere zwemmers uit het hele land met en tegen elkaar strijden. Tijdens de wedstrijden ontstaan vriendschappen voor het leven.

Oftewel, wil jij aan een sport doen waar je niet alleen sportief van wordt maar waarmee je ook nog eens vrienden maakt door het hele land? Meld je dan aan om een keer mee te komen trainen.

ONZE SPONSOREN

https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/zwemexpert.png
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2018/03/banner_WK_Catering_6.png

Sponsor
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/concordia.png
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/biercafe_koe.png
KNZB
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/06/logo.png
carwashplus

KOM OOK ZWEMMEN BIJ WZ&PC PURMEREND!

WZ&PC PURMEREND

ANNO 1923

HET ZWEMBAD

Leeghwaterbad
Leeghwaterpark 1
1445RA Purmerend

AANGESLOTEN BIJ

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Powered by