Welkom bij WZ&PC Purmerend

U bent nu op de website van de zwemvereniging WZ&PC Purmerend. Een zwemvereniging met een rijke historie vanaf 1923. Het is een gezellige, bruisende vereniging met een paar honderd leden vanaf 4 jaar. Binnen de vereniging kun je al vanaf 4 jarige leeftijd beginnen met het A diploma tegen zeer concurrerende lesgelden. Naast het B en C diploma is er swimkick, sterrenplan, trimzwemmen, masterzwemmen en zwemvaardigheid

Wedstrijdzwemmen of waterpolo

Natuurlijk kun je als je eenmaal een zwemdiploma hebt ook eens kijken of je wilt meedoen met wedstrijdzwemmen of waterpolo . Op sportief gebied in de diverse competities doet WZ&PC Purmerend goed mee zowel regionaal als landelijk. Vaak worden er wedstrijden georganiseerd in het zwembad waar wij ook trainen: het Leeghwaterbad in Purmerend.

Alle sportieve prestaties gaan gepaard met veel plezier onderling. Dit niet alleen onder de zwemmers maar zeker ook onder de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat de vereniging zoveel kan doen. Mocht u geïnteresseerd zijn om eens mee te zwemmen, een diploma te halen, vrijwilliger of donateur te worden bel dan met een van de contactpersonen die te vinden zijn elders op deze website. Welke leeftijd je ook hebt, bij onze vereniging kun je altijd terecht. Wij geloven in de vereniging en hopen van harte dat u ook de stap durft te wagen door lid te worden van WZ&PC Purmerend, voor een leven lang zwemplezier.

SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!

ONZE SPONSOREN

https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/zwemexpert.png
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2018/03/banner_WK_Catering_6.png

Sponsor
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/concordia.png
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/biercafe_koe.png
KNZB
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/06/logo.png
carwashplus

KOM OOK ZWEMMEN BIJ WZ&PC PURMEREND!

WZ&PC PURMEREND

ANNO 1923

HET ZWEMBAD

Leeghwaterbad
Leeghwaterpark 1
1445RA Purmerend

AANGESLOTEN BIJ

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Powered by