AlgemeenZwem4daagse in Leeghwaterbad

4 januari 2023

Blijven zwemmen voor plezier en veiligheid! Van 27 tot en met 30 december heeft zwemvereniging WZ&PC voor de 10e keer de Zwem4daagse in het Purmerendse Leeghwaterbad georganiseerd. Het was wederom een groot en spetterend succes met meer dan 120 deelnemers!

De Zwem4daagse is een sportief evenement waarmee kinderen en volwassenen gestimuleerd worden om vooral te blijven zwemmen. Kinderen zwemmen na het behalen van hun diploma nog maar weinig. Voor kinderen is het heel belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te gaan zwemmen.
Deze vierdaagse is een prima manier om kinderen na het behalen van het zwemdiploma te stimuleren om te blijven zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen waardoor ze veilig zijn in en om het water. Plezier en veiligheid gaan prima samen, daarom organiseerde WZ&PC Purmerend ook dit jaar weer de Zwem4daagse. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond.
Tijdens de Zwem4daagse gingen de deelnemers de uitdaging aan van 4 dagen een afstand van 250m, 500m of 1000m per dag zwemmen. Als beloning voor hun prestatie kreeg iedereen op de laatste dag een medaille en de jongste deelnemers een oorkonde!

WZ&PC is volgend jaar ook weer van plan om een vierdaagse te organiseren maar wacht niet tot die tijd om weer te gaan zwemmen! Je kunt altijd een keer komen proefzwemmen bij de diverse afdelingen. Voor meer informatie kijk op de website: www.wzpc.nl Tot ziens in het Leeghwaterbad.

ONZE SPONSOREN

https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/zwemexpert.png
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2018/03/banner_WK_Catering_6.png

Sponsor
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/concordia.png
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/biercafe_koe.png
KNZB
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/06/logo.png
carwashplus

KOM OOK ZWEMMEN BIJ WZ&PC PURMEREND!

WZ&PC PURMEREND

ANNO 1923

HET ZWEMBAD

Leeghwaterbad
Leeghwaterpark 1
1445RA Purmerend

AANGESLOTEN BIJ

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Powered by