AlgemeenVrijwilligers gezocht!

23 augustus 2020

Beste zwemmers en ouders,

Een vereniging kan niet zonder u hulp als vrijwilligers.
Voor het komende seizoen zijn wij dan ook opzoek naar diverse nieuwe vrijwilligers.

Wedstrijdzwemmen:

  • Tijdwaarnemers: Het wedstrijdzwemmen draait om het verbeteren van je tijden. Deze tijden kunnen alleen niet gezwommen worden zonder tijdwaarnemers. Wij zoeken dan ook ouders of zwemmers van 16+ die het leuk vinden om te helpen met het klokken. De cursus duurt 4 avonden (incl. praktijk) met een afsluitend examen. De vereniging zorgt voor een stopwatch, een official shirt en de cursus wordt betaald. Zonder tijdwaarnemers kan er niet worden deelgenomen aan wedstrijden.
  • Coördinator catering: Elke wedstrijd worden de vrijwilligers voorzien van een hapje en een drankje. Om dit aan te kunnen bieden zoeken wij iemand die voor elke thuiswedstrijd wilt zorgen dat er boodschappen worden gedaan en helpt bij het aansturen van de andere vrijwilligers tijdens de wedstrijden. Dit betekend niet dat u elke wedstrijd aanwezig moet zijn.
  • Elektronische tijdwaarneming: WZ&PC heeft de luxe om gebruik te maken van elektronische tijdwaarneming tijdens wedstrijden. Zonder hulp van vrijwilligers die het bedienen via de computer kan er helaas niet gezwommen worden. Wij zijn dan ook dringend opzoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het verzorgen van de tijdwaarneming. Dit wordt geregeld door een kleine groep vrijwilligers die afwisselend aanwezig zijn tijdens de wedstrijden. Kom eens tijdens een wedstrijd meedraaien, dan leggen we graag alles uit!
  • Aanmelden kan via zwemcommissie@wzpc.nl

Waterpolo

  • De waterpolo is opzoek naar diverse nieuwe vrijwilligers. Zo zijn we opzoek naar nieuwe trainers en coaches. Daarnaast zijn we opzoek naar planners en iemand die de sociale media wilt beheren names de waterpolo.
  • Aanmelden kan via waterpolo@wzpc.nl

Recreatief

  • Trainers: Wij zoeken jou! Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken bij de recreatieve afdeling. Heb je affiniteit met zwemmen en ben je gezellig en geduldig met kinderen. Wij zijn op zoek naar iemand die ons team wil komen versterken op de dinsdagen en vrijdagen tussen 18.00 en 20.00 uur. Wij maken je graag wegwijs binnen onze afdeling.
  • Lijkt het je leuk en wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar recreatief@wzpc.nl t.a.v. Marissa Renkema

Lijkt een van bovenstaande taken jouw wat en ben je niet bang voor gezelligheid? Neem dan snel contact met ons op via mail of vul onderstaand formulier in.

Zonder vrijwilligers géén vereniging!

Wij hopen op vele enthousiaste aanmeldingen!

ONZE SPONSOREN

https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/zwemexpert.png
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2018/03/banner_WK_Catering_6.png

Sponsor
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/concordia.png
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/biercafe_koe.png
KNZB
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/06/logo.png
carwashplus

KOM OOK ZWEMMEN BIJ WZ&PC PURMEREND!

WZ&PC PURMEREND

ANNO 1923

HET ZWEMBAD

Leeghwaterbad
Leeghwaterpark 1
1445RA Purmerend

AANGESLOTEN BIJ

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Powered by