AlgemeenUitnodiging 100 jaar

3 augustus 2023
Beste (oud)leden van WZ&PC,
Dit jaar hebben wij het genoegen om het 100-jarig bestaan te vieren van onze mooie vereniging. Afgelopen februari is er op de dag van oprichting stilgestaan bij het 100-jarig bestaan met de leden en hebben wij felicitaties mogen ontvangen vanuit Spurd, de KNZB en Gemeente Purmerend. Vanuit de Gemeente Purmerend overigens door niemand minder dan de Burgemeester die persoonlijk haar felicitaties kwam overdragen.

In de maand september zal er een ruimte beschikbaar zijn in het Stadhuis voor een expositie over de vereniging in het teken van het 100-jarig bestaan.

Om het 100-jarig bestaan te vieren is de wens om de (oud)leden zo veel als mogelijk bij elkaar te brengen in de maand oktober.  Op zondag 29 oktober zal er een (oud)leden middag zijn in ‘t Stamhuis (Kerkstraat 11, 1441 BL Purmerend). Deze feestelijke bijeenkomst vindt plaats van 14:00 tot 18:00.

Aanmelden hiervoor kan via https://forms.office.com/e/qFAuwdZJgP

In de mailing hebben wij gebruik gemaakt van de bij ons bekende mailadressen van (oud)leden. Er zullen via de lokale krant en social media oproepen plaats vinden om dit bereik te vergroten. Tevens hopen wij gebruik te kunnen maken van u, als (oud)lid, om dit kenbaar te maken bij elkaar.

Wij zien er naar uit om in oktober een gezellige middag met elkaar te organiseren, waarop wij terugkijken op het 100-jarig bestaan van WZ&PC en om te proosten op het verleden, het heden en alles wat er nog komen gaat.

Met Feestelijke groet,

Het Bestuur van WZ&PC

ONZE SPONSOREN

https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/zwemexpert.png
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2018/03/banner_WK_Catering_6.png

Sponsor
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/concordia.png
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/biercafe_koe.png
KNZB
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/06/logo.png
carwashplus

KOM OOK ZWEMMEN BIJ WZ&PC PURMEREND!

WZ&PC PURMEREND

ANNO 1923

HET ZWEMBAD

Leeghwaterbad
Leeghwaterpark 1
1445RA Purmerend

AANGESLOTEN BIJ

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Powered by