WZPC kijkt terug op geslaagde regiokampioenschappen.

      Reacties uitgeschakeld voor WZPC kijkt terug op geslaagde regiokampioenschappen.

De wedstrijdafdeling van WZ&PC Purmerend kan terug kijken op een succesvol weekend.
Tijdens de regiokampioenschappen in Hoofddorp zijn, ondanks de sterke tegenstand, weer verschillende podiumplekken behaald. Onder andere Angelina, Joy, Stanley, Jeffrey, Sanne, Chloë, Kimberly, Mabel en de dames estafette wisten een plek in de top 3 te behalen.
Jasmijn, Loeki, Samira, Samuel en Leon hebben ook goed gezwommen en wisten bijna allemaal hun pr’s aan te scherpen.

Onder meer Joy, Angelina, Mabel, Sanne en Kimberly wisten een limiet te behalen voor de Nederlandse (Junioren/Jeugd) Kampioenschappen in December! Dames gefeliciteerd en veel succes!

Onverwachts wist Angelina het clubrecord op de 50 meter vlinder te verbeteren naar 33.44 en ze scherpte haar eigen record op de 200 meter rug aan naar 2.40.50. Dit ondanks dat ze rechtstreeks uit Zoetermeer was gekomen, waar ze net Nederlands kampioen karate was geworden. Al met al een zeer goede prestatie! Verder wist Joy het 11 jaar oude clubrecord op de  200 meter schoolslag te pakken met 2.48.49!

Al met al kunnen we stellen dat we als club kunnen terug kijken op zeer geslaagde regiokampioenschappen! Hou deze positieve sfeer vast en op naar de Nederlandse Kampioenschappen volgende maand!