Eremetaal voor WZ&PC op NJJK!

      Reacties uitgeschakeld voor Eremetaal voor WZ&PC op NJJK!

De teller van het aantal medailles op het Nederlands Jeugd- en Junioren- Kampioenschap is afgelopen zondag geëindigd op acht. Een geweldig prestatie!

Vier jeugdzwemmers van de wedstrijdafdeling mochten afgelopen weekend deelnemen aan het NJJK in Eindhoven, op in totaal 19 afstanden. 

Angelina mocht starten op 7 verschillende afstanden, waarbij ze op alle afstanden een plek in de top 6 wist te behalen en hierbij won ze 4 medailles van alle kleuren! Een bronzen medaille wist ze te behalen op de 100 meter vrije slag. Een zilveren wist ze mee naar huis te nemen op de 50m vrije slag en de 200m wisselslag. Angelina wist het toernooi af te sluiten met een gouden medaille op de 200 meter rugcrawl in een tijd van 2,37,60!

Joy is op 10 afstanden gestart, waarop ze 3 zilveren medailles behaalde. Dit deed Joy op de 100 meter- 200 meter- en 50 meter schoolslag. Brons won ze op de 100 meter rugcrawl. Ook wist ze nog 2 top 10 noteringen te behalen.

Sanne en Mabel wisten ook een limiet te behalen voor de kampioenschappen in Eindhoven, wat op zich al een prestatie is! Sanne mocht starten op de 200 meter rugcrawl, hierop werd zij 8e met een pr in een tijd van 2,37,77. Mabel wist zich te plaatsen op de 100 meter vrije slag. Door de sterke concurrentie wist zij helaas niet verder te komen als een 30e plaats.

Meiden gefeliciteerd en ga zo door! 
Op naar het de senioren kampioenschappen komend weekend!