WaterpoloDE Waterpoloweek, Week 23

27 maart 2019

Voorwoord en mededelingen

Dit jaar hebben de beide herenteams het zwaarder dan voorheen. Vooral door de wisselende samenstelling in verband met afzeggingen en blessures. Hoewel het Heren 2 team knap 3de staat momenteel, maken zij veel goed dit seizoen. Aan het einde van het jaar kan altijd nog de gezelligheidsprijs worden gewonnen.

Op donderdag 18 april staat er een Uitje op de planning voor de Heren 1 & 2. Zij gaan naar de Bierfabriek in Amsterdam, waar onder andere pinda´s worden geserveerd. Het verzamelen is rond 20:00 uur vlakbij de Dam. Graag deze week nog aanmelden bij Tim Daalder zodat we een tafel kunnen reserveren.

Het volgende volwassene evenement is het jaarlijkse Moby Dick Toernooi. Het is de 40e editie, dus dat belooft een mooi weekend te worden. Hou het eerste weekend van juli vrij!

Er zijn een aantal vrijwilligers die het tijd vinden om `het stokje over te geven`. Daardoor komt er veel ruimte vrij voor andere vrijwilligers om samen de schouders onder de vereniging te zetten. Het is fijn om vrijwilligerswerk binnen de club te doen, je krijgt een andere kijk op het spel dat waterpolo heet en de mensen die zich ingezet hebben en nog steeds inzetten. Iedere vrijwilliger die er na dit seizoen mee stopt: Van harte bedankt, het was fijn om met jullie samen te werken. Ik ga hier nog niet iedereen persoonlijk bedanken want ik weet niet of de desbetreffende teams al op de hoogte zijn maar dat komt over een paar weken wel. Nu wil ik dit moment wel aangrijpen om iedereen te vragen of je ergens ruimte hebt om een paar uur per week (of 1 uur) iets zou willen doen om de vereniging mede draaiende te houden. Waar momenteel de uitdagingen liggen zijn: coach, trainer, website, facebook maar ook foto`s maken, snoeptafeltje beheren, ondersteuning secretariaat. Laat maar weten of je iets wilt doen binnen de vereniging.

Agenda

 • De training van zondagochtend 14 april, 8-9uur, wordt verplaatst naar woensdagavond 10 april van 18-19uur. Voor de CG dus een dubbele training op woensdag 10 april. 
 • Donderdag 18 april: Heren Uitje in Amsterdam (Bierfabriek om 20:00 uur)
 • Zaterdag 11 en zondag 12 mei 2019: Jeugdwaterpolokamp voor de E, D en C spelers. Er zijn al veel aanmeldingen en betalingen binnen maar er is nog plaats. Meld je aan voor 1 april. –
 • Vrijdag 5 t/m zondag 7 juli 2019: Het 40e Moby Dick waterpolotoernooi voor de Dames en de Heren  

Tip van de week

Zorg er altijd voor dat je jouw directe tegenstander in de gaten houdt. Probeer altijd contact te houden met je tegenstander, een hand op de schouder, zodat deze niet onverwachts weg zwemt. 


Uitslagen van het afgelopen weekend  

 • EG1<11: De Dolfijn – WZ&PC :  3 – 4
 • DG1<13: De Reuring – WZ&PC : 0 – 20   
 • CG1<15: De Dolfijn – WZ&PC : 3 – 13    
 • BJ1<17: DAW  – WZ&PC : 20 – 2
 • Dames 1: De Reuring 2 – WZ&PC : 3 – 8             
 • Heren 2: WZ&PC – KZC  : 2 – 2       
 • Heren 1: WZ&PC – KZC  : 5 – 15

ONZE SPONSOREN

https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/zwemexpert.png
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2018/03/banner_WK_Catering_6.png

Sponsor
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/concordia.png
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/biercafe_koe.png
KNZB
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/06/logo.png
carwashplus

KOM OOK ZWEMMEN BIJ WZ&PC PURMEREND!

WZ&PC PURMEREND

ANNO 1923

HET ZWEMBAD

Leeghwaterbad
Leeghwaterpark 1
1445RA Purmerend

AANGESLOTEN BIJ

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Powered by