AlgemeenBestuur / advies KNZB

2 november 2018

Voor een oplossing van de ontstane situatie hebben wij de KNZB geraadpleegd. In dergelijke gevallen staat de KNZB de zwemverenigingen met raad en daad bij.
Voor onze vereniging gaf de KNZB het volgende advies;

  • Aanstellen van een ad-interim bestuur die eventueel aangevuld met een projectgroep (met vertegenwoordigers van elke afdeling) samen met een expert van de KNZB een organisatiestructuur gaat opzetten en start met het maken van beleid.
  • De resultaten worden gepresenteerd in een ALV wat als uitkomst zou moeten hebben een nieuw bestuur en nieuw organisatiestructuur en (verdere uitwerking van) beleidvoor de vereniging als geheel en per afdeling.Samengevat, er wordt constructief gestart met het neerzetten van een organisatie en het maken van beleid binnen WZPC Purmerend. Daarmee kan de vraag hoe en wat te besturen worden beantwoord.Pas als dit in een bepaalde fase is, is het advies van de KNZB een Algemene Leden Vergadering uit te schrijven. Doel hiervan is de verkiezing van een nieuw bestuur én presentatie van een nieuwe organisatiestructuur en beleid.
    Dit geeft WZ&PC Purmerend en haar bestuur een beter vetrekpunt voor de toekomstWij (Merel en ik) willen het advies van de KNZB opvolgen. Uiteraard samen met een aantal ad- interim bestuurders aangevuld met een projectgroep. Hiervoor roepen wij kandidaten op zich te melden.Dus wil je een actieve en positieve bijdrage leveren aan WZ&PC Purmerend, meld je dan aan! Stuur dan een mail naar bestuurslid1@wzpc.nl.

    Zijn er vragen en/of opmerkingen, horen wij dit uiteraard graag.

    Met sportieve groet,

    Huub Döderlein de Win & Merel Tromp

ONZE SPONSOREN

https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/zwemexpert.png
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2018/03/banner_WK_Catering_6.png

Sponsor
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/concordia.png
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/biercafe_koe.png
KNZB
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/06/logo.png
carwashplus

KOM OOK ZWEMMEN BIJ WZ&PC PURMEREND!

WZ&PC PURMEREND

ANNO 1923

HET ZWEMBAD

Leeghwaterbad
Leeghwaterpark 1
1445RA Purmerend

AANGESLOTEN BIJ

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Powered by