AlgemeenBericht verlenging lockdown

13 januari 2021

Beste leden,

Zoals jullie ook niet zal zijn ontgaan, blijven we tot minimaal 9 februari aanstaande in lockdown en zal de tijd moeten uitwijzen welke eventuele versoepelingen daarna mogelijk zijn. Dit heeft voor een ieder gevolgen.

Zo ook voor onze vereniging. Tot op zijn vroegst 9 februari zal er, in naleving van de richtlijnen vanuit het RIVM behorend bij de huidige lockdown, dan ook geen gebruik gemaakt kunnen worden van het zwembad door onze leden.

Dit alles is ontzettend balen, onduidelijk is vooralsnog wanneer het zwembad weer gebruikt kan worden daarna, als ook wat de gevolgen zijn voor de competities.

Het bestuur onderhoudt contact met zowel Spurd betreft het zwembad, als met de KNZB betreft de competities en andere verenigingszaken. Hier staan we als vereniging natuurlijk niet alleen in.

De komende weken kunnen jullie, onze leden, hopelijk meer nieuws verwachten rondom zaken betreft de contributie en rondom startgelden. Zodra hier meer over bekend is, zal dat gedeeld worden met de leden. Met zekerheid kunnen we jullie we meegeven dat er wordt gewerkt aan een mogelijkheid voor het doen van oefeningen thuis, waar wenselijk. Dit om het plezier ook in deze tijd enigszins hoog te houden.

Wij snappen als de verlenging van de lockdown onzekerheden oproept en als u met vragen zit. Bij vragen is het bestuur altijd te bereiken via de mail.

Tot slot het allerbelangrijkste; blijf gezond.

Met sportieve groet,

Het bestuur
bestuur@wzpc.nl

ONZE SPONSOREN

https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/zwemexpert.png
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2018/03/banner_WK_Catering_6.png

Sponsor
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/concordia.png
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/03/biercafe_koe.png
KNZB
https://wzpc.nl/wp-content/uploads/2019/06/logo.png
carwashplus

KOM OOK ZWEMMEN BIJ WZ&PC PURMEREND!

WZ&PC PURMEREND

ANNO 1923

HET ZWEMBAD

Leeghwaterbad
Leeghwaterpark 1
1445RA Purmerend

AANGESLOTEN BIJ

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Powered by