Alpe d’HuZes 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Alpe d’HuZes 2020

4 juni 2020, alweer de 15e keer van Alpe d’HuZes. Een groot Nederlands evenement op de Franse berg. Het doel van dit evenement is zoveel mogelijk geld binnen halen, in de strijd tegen kanker. Al het gedoneerde geld wordt besteed aan onderzoeken om de kans op genezing van kanker te vergroten.

Wanneer je bedenkt dat 1 op de 3 mensen ooit zelf kanker krijgt, dan komt deze ziekte opeens heel dichtbij. Iedereen heeft wel een familielid of kennis die strijdt of heeft gestreden tegen kanker.

Zo ook bij mij in de familie. Mijn nichtje Lisa, een meisje van bijna 14 jaar, is net begonnen aan een jaar vol chemokuren. Al jaren vecht ze tegen het syndroom van Gardner, een onbekende kanker vorm.

Speciaal voor haar, en alle andere mensen die nu tegen kanker vechten, kanker hebben overwonnen of helaas zijn overleden, gaan wij met een team van 9 mensen lopend en fietsend de Alpe d’HuZes op.

Ons doel: zo veel mogelijk geld ophalen, zodat genezing van kanker weer een stap dichterbij komt.

Wilt u ons steunen? Doneer via: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/MarissaRenkema10120

Of koop een hartje. Deze zijn te koop voor €2,- de opbrengst gaat naar Alpe d’Huzes.
De hartjes ook zijn te bestellen door te mailen naar: recreatief@wzpc.nl

Wij als bestuur steunen dit initiatief volledig!
Samen met de Gemeente Purmerend, de Sportraad, Spurd en WZ&PC zijn wij ook aan het kijken of wij deze zomer een Swim to Fight Cancer kunnen organiseren in Purmerend.
Laten wij starten met veel hartjes te kopen om nog meer onderzoek mogelijk te kunnen maken.
Succes Marissa.